pepeo Raja

pepeo
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Moderne energiezuinige eco ventilator...

PDF productfile

ECO-plafondventilator Raja by Pepeo combineert een minimaal energieverbruik van 4-27 watt en de maximale luchtstroom tot 14.950 m3 / h van de nieuwste airconditioningstechnologie met een sierlijke body. Ondanks de supersnelle rotatie tot 225 keer per minuut, werkt de hoogwaardige DC-motor uitzonderlijk stil en soepel. De vijf bedieningsniveaus zijn uitgelijnd voor vooruit en achteruit.
Naast zijn opmerkelijke technische prestaties, biedt de energie-efficiƫnte plafondventilator comfortabele bediening en gebruiksvriendelijke extra functies. De dimbare 3-in-1 LED-verlichting (warm wit, neutraal wit, koel wit) komt overeen met een energieverbruik van 22 watt A + en heeft een levensduur van ongeveer 10.000 bedrijfsuren. Bij dagelijks gebruik van drie uur komt dit overeen met een lichtperiode van ruim negen jaar. Alle ventilatie- en verlichtingsinstellingen worden geregeld door de meegeleverde infraroodafstandsbediening.
De behuizing en de drie zacht gebogen vleugels van de Raja Eco-ventilator zijn tijdloos modern in overeenstemming met het duurzame interieur. Het duurzame ABS-plastic is eenvoudig schoon te maken en gemakkelijk schoon te maken. De installatie van de ventilator vindt plaats als een gewone plafondlamp en wordt zonder veel moeite door de vakman uitgevoerd. De voeding is 160-240 Volt, 50 of 60 Hz Het gewicht van de ventilator is ongeveer 6,9 kg.

Diameter: 122 cm
Gewicht: 6,9 kg
Aantal vleugels: 3
Vermogen: 4-27 W
Hoogte: 32 cm
Aantal draaisnelheden: 5
Tpm: 70 / 110 / 150 / 190 / 225
Afstandsbediening: ja
Verlichting: LED, dimbaar, in drie kleuren (warmwit, daglichtwit,koelwit)