Info

Exclusieve webshop voor hoogwaardige ventilatoren

www.plafondventilator.nl is een webshop met kwalitatief hoogwaardige plafondventilatoren en zomerventilatoren. De site richt zich op publiek dat hoge eisen stelt aan kwaliteit en uitstraling op het gebied van interieurinrichting. De webshop biedt een ruim assortiment exclusieve en hoogwaardige plafondventilatoren van diverse gerenommeerde Europese, Amerikaanse en Australische fabrikanten. De webshop biedt de garantie dat er een betrouwbare organisatie achter staat met jarenlange ervaring op het gebied van verlichting en interieurinrichting.

Door het exclusieve karakter van een groot deel van ons assortiment is een aantal artikelen niet direct uit voorraad leverbaar. Houdt u rekening met levertijden van gemiddels een week. Blijkt één van onze leveranciers niet binnen die termijn te kunnen leveren, dan nemen we persoonlijk contact met u op.

Lichtadvies

Licht kan een interieur maken en breken. Om deze reden werkt Plafondventilator.nl samen met het bureau voor lichtarchitectuur Freestyle Lighting.

Voor lichtoplossingen die verder gaan, voor het creëren van een prettige omgeving door middel van verlichting, voor het maken van een perfect lichtplan voor elke individuele klant zijn specialisten nodig.  Het is maatwerk. Freestyle Lighting heeft de kennis en het gevoel in huis om voor elke ruimte een uitgekiende oplossing te bedenken, te ontwerpen en uit te (laten)voeren.  Aangepast aan de wens van de klant, het interieur en natuurlijk aan de mensen die er in moeten wonen en/of werken. De toegevoegde waarde ligt in een professionele koppeling van kennis en creativiteit.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een lichtplan te laten maken, neem dan contact op met Freestyle Lighting  ( info@freestylelighting.nl ).