Webwinkel Keurmerk

Plafondventilatoren in Italiaans design

Frisse lucht aangenaam verpakt: Met de NORDIK plafondventilatoren van NORDIK bieden wij een baanbrekend ventilatorsysteem voor de ruimteklimatisering dat ook veel visuele wind creëert. Deze plafondventilatoren worden gekenmerkt door motoren en bladen van hoogwaardige materialen, die alleen voor sporttoestellen worden gebruikt.

De fabrikant Vortice Elettrosociali S.p.A. is een van de grootste leveranciers van ventilatoren op de wereldmarkt. Sinds de oprichting in Milaan in 1954 ontwikkelt Vortice aantrekkelijke en economische ventilatiesystemen voor particuliere huishoudens en bedrijven. Er zijn agentschappen in meer dan 90 landen en fabrieken in Europa, Azië en Zuid-Amerika.

Nieuw

Nordik Airdesign

Nordik Heavy duty inox

Nordik Heavy duty base

Nordik HVLS Superblade

Frisse lucht in private en publieke ruimtes

Het productassortiment van Vortice omvat stille kleine ventilatoren voor de ventilatie van wc's en dienstruimten en milieuvriendelijke handdrogers. De plafondventilatoren bieden energie-efficiënte oplossingen voor sporthallen en receptiegebouwen, industriële hallen en magazijnen.

De Vortice NORDIK HVLS SUPERBLADE plafondventilator, met vleugeldiameters tot 7 meter, garandeert een krachtige luchtcirculatie bij slechts 38 omwentelingen per minuut. Dankzij de hoge beschermingsklassen volgens EN 60529 kunnen deze modellen in bijna elke omgeving worden gebruikt.

Bespaar energiekosten

Met de NORDIK TROPICAL IPx5 presenteren de Italianen voor het eerst een krachtig apparaat voor vochtige ruimtes, dat ook in gevoelige ruimtes zoals kassen en veranda's ventilatie mogelijk maakt.

Ervaring en traditie gaan hand in hand met Vortice plafondventilatoren. Het succesvolle NORDIK-model combineert functionaliteit en emotie op elegante wijze met elkaar, waarvoor de ventilatiespecialist de gerenommeerde iF-Avard voor productdesign heeft gewonnen. Bovendien maakt de NORDIK-serie de installatie van TDA-regelaars voor de warmteterugwinning voor een efficiënte luchtverplaatsing in zomer en winter mogelijk.