Webwinkel Keurmerk

Plafondventilatoren in Italiaans design

Frisse lucht aangenaam verpakt: Met de NORDIK plafondventilatoren van NORDIK bieden wij een baanbrekend ventilatorsysteem voor de ruimteklimatisering dat ook veel visuele wind creëert. Deze plafondventilatoren worden gekenmerkt door motoren en bladen van hoogwaardige materialen, die alleen voor sporttoestellen worden gebruikt.

De fabrikant Vortice Elettrosociali S.p.A. is een van de grootste leveranciers van ventilatoren op de wereldmarkt. Sinds de oprichting in Milaan in 1954 ontwikkelt Vortice aantrekkelijke en economische ventilatiesystemen voor particuliere huishoudens en bedrijven. Er zijn agentschappen in meer dan 90 landen en fabrieken in Europa, Azië en Zuid-Amerika.

Nordik Airdesign

Nieuw

CREATIVITEIT, PASSIE EN DESIGN

zijn kernwaarden voor VORTICE. Waarden die hen, in samenwerking met MOMOdesign, ertoe hebben gebracht om de ongeëvenaarde NORDIK AIR DESIGN te ontwerpen. 5-snelheden (omkeerbare draairichting) plafondventilator met LED-verlichting en geïntegreerde RF-afstandsbediening. 12 modellen, 4 motorvarianten, 12 ophangingssets en 16 vleugelssets, voor een totaal van meer dan 500 mogelijke combinaties.

(PDF productfile)

Productinfo op site fabrikant

Nordik Heavy duty inox

Heavy duty, speciaal voor inzet op plaatsen waar vocht, stof, vuil en/of hoge temperaturen voorkomen. IP55.

(PDF productfile)

Nordik Heavy duty base

Nieuw

Heavy duty, speciaal voor inzet op plaatsen waar vocht, stof, vuil en/of hoge temperaturen voorkomen. IP55.

(PDF productfile)

Nordik HVLS Superblade

Nieuw

Nieuwe serie industriële ventilatoren. HVLS; high volume low speed. Ideaal voor koeling in de zomer en warmtecirculatie in de winter, met name in hoge ruimtes. 

(PDF productfile)

(Technische specs)

Frisse lucht in private en publieke ruimtes

Het productassortiment van Vortice omvat stille kleine ventilatoren voor de ventilatie van wc's en dienstruimten en milieuvriendelijke handdrogers. De plafondventilatoren bieden energie-efficiënte oplossingen voor sporthallen en receptiegebouwen, industriële hallen en magazijnen.

De Vortice NORDIK HVLS SUPERBLADE plafondventilator, met vleugeldiameters tot 7 meter, garandeert een krachtige luchtcirculatie bij slechts 38 omwentelingen per minuut. Dankzij de hoge beschermingsklassen volgens EN 60529 kunnen deze modellen in bijna elke omgeving worden gebruikt.

Bespaar energiekosten

Met de NORDIK TROPICAL IPx5 presenteren de Italianen voor het eerst een krachtig apparaat voor vochtige ruimtes, dat ook in gevoelige ruimtes zoals kassen en veranda's ventilatie mogelijk maakt.

Ervaring en traditie gaan hand in hand met Vortice plafondventilatoren. Het succesvolle NORDIK-model combineert functionaliteit en emotie op elegante wijze met elkaar, waarvoor de ventilatiespecialist de gerenommeerde iF-Avard voor productdesign heeft gewonnen. Bovendien maakt de NORDIK-serie de installatie van TDA-regelaars voor de warmteterugwinning voor een efficiënte luchtverplaatsing in zomer en winter mogelijk.