Webwinkel Keurmerk
Vantage

Martec plafondventilatoren


MARTEC: Deze Australische fabrikant heeft als motto: Het leveren van producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs-kwaliteitverhouding sinds meer dan 50 jaar.

Bij Martec Pty Ltd is de focus altijd geweest om hun trouwe klantenkring te voorzien van producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs-kwaliteitverhouding, waar hun merknaam in de loop der jaren synoniem voor is geworden.

Wij zijn sinds de start van Martec in Europa de officiële vertegenwoordiger van Martec ventilatoren in Nederland en België.

Meer dan 2 stuks bestellen? Vraag hier een offerte aan!
NIEUW

Carrara martec plafondventilator 122 cm

Newport martec plafondventilator 142 cm

Albatross martec plafondventilator 180/210 cm

Governor martec plafondventilator 152 cm

Flush martec plafondventilator 127 cm

Ze hebben hard gewerkt om die positie in deze competitieve markt te bereiken. En ze blijven dat doen dankzij hun toewijding aan innovatie, design en ontwikkeling.

Het maximaliseren van waarde door middel van energiebesparing.
Door de technologische ontwikkelingen is het productaanbod altijd vooruitstrevend. Ze nemen de nieuwste ontwikkelingen mee om u te voorzien van producten die energie en geld besparen.

Kwaliteitsvol vakmanschap, uitstekende materialen en hoogwaardige componenten zijn een voorbeeld van de betrokkenheid van MARTEC bij hun klanten. Verder betekent hun betrouwbaarheid dat u altijd kunt vertrouwen op deze producten. Van het assortiment plafondventilatoren, dat alles omvat van de zeer populaire Life-style plafondventilator tot de uiterst betaalbare Alpha FourSeasons plafondventilator, zal Martecs inzet om de beste plafondventilatoren vanuit Australië te leveren altijd de eerste prioriteit zijn.

De belofte van MARTEC aan hun klanten:
Of het nu gaat om plafondventilatoren, LED-downlampen of badkamerarmaturen, Martec Pty Ltd heeft altijd de perfecte, hoogwaardige oplossing voor u.

  • Energiebesparende producten die uw jaarlijkse kosten verlagen
  • Een breed scala aan producten altijd van de hoogste kwaliteit
  • Waar voor uw geld 

Martec is, als Australische bedrijf, één van de weinige fabrikanten van plafondventilatoren die veel modellen levert die ook buiten (outdoor) onder een overkapping geplaatst kunnen worden. Dit komt door drie belangrijke productkenmerken:

1. Motor: de motor van de ventilator is afgedicht tegen het binnendringen van vocht.

2. Materiaalsamenstelling: de meeste plafondventilatoren zijn gemaakt van gepoedercoat metaal, dat na verloop van tijd gaat roesten als het buiten wordt gemonteerd. Martec ventilatoren zijn gemaakt van aluminium of roestvrij staal, met bevestigingsmiddelen van roestvrij staal.

3. Vleugels: net als de behuizing zijn de vleugels van Martec gemaakt van weerbestendig materiaal (abs, Non-roest vleugels). Buitenventilatoren hebben meestal UV-bestendige kunststof (abs in dit geval) bladen, waardoor ze ook gemakkelijker te reinigen zijn.