Vantage

Martec plafondventilatoren

VANAF FEBRUARI 2021 IN ONS LEVERINGSPROGRAMMA

MARTEC: Deze Australische fabrikant heeft als motto: Het leveren van producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs-kwaliteitverhouding sinds meer dan 50 jaar.

Bij Martec Pty Ltd is de focus altijd geweest om hun trouwe klantenkring te voorzien van producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs-kwaliteitverhouding, waar hun merknaam in de loop der jaren synoniem voor is geworden.

Ze hebben hard gewerkt om die positie in deze competitieve markt te bereiken. En ze blijven dat doen dankzij hun toewijding aan innovatie, design en ontwikkeling.

Het maximaliseren van waarde door middel van energiebesparing.
Door de technologische ontwikkelingen is het productaanbod altijd vooruitstrevend. Ze nemen de nieuwste ontwikkelingen mee om u te voorzien van producten die energie en geld besparen.

Kwaliteitsvol vakmanschap, uitstekende materialen en hoogwaardige componenten zijn een voorbeeld van de betrokkenheid van MARTEC bij hun klanten. Verder betekent hun betrouwbaarheid dat u altijd kunt vertrouwen op deze producten. Van het assortiment plafondventilatoren, dat alles omvat van de zeer populaire Life-style plafondventilator tot de uiterst betaalbare Alpha FourSeasons plafondventilator, zal Martecs inzet om de beste plafondventilatoren vanuit AustraliĆ« te leveren altijd de eerste prioriteit zijn.

De belofte van MARTEC aan hun klanten:
Of het nu gaat om plafondventilatoren, LED-downlampen of badkamerarmaturen, Martec Pty Ltd heeft altijd de perfecte, hoogwaardige oplossing voor u.

  • Energiebesparende producten die uw jaarlijkse kosten verlagen
  • Een breed scala aan producten altijd van de hoogste kwaliteit
  • Waar voor uw geld