Webwinkel Keurmerk

Zoekt u een grote ventilator, omdat u nou eenmaal een groot bereik wilt, of omdat u een bedrijfsruimte, een sportschool of een winkel heeft waar een forse ventilator behalve goed ook mooi moet zijn, dan zijn de ventilatoren op deze pagina uiterst geschikt.

Zoekt u ventilatoren voor een kleinere ruimte, kijk dan op de pagina's van de diverse merken, daar staat een groot aanbod van ventilatoren in diverse diameters. Weet u niet welke diameter voor uw ruimte geschikt is, kijk dan op onze pagina met tips. Twijfelt u nog steeds, stuur ons een mailtje met uw vraag en we helpen u met uw keuze.

De meeste ventilatoren op deze pagina zijn in diverse kleurstellingen leverbaar. Klik op de foto om ook de andere kleuren te zien en maak dan uw keuze voor de juiste uitvoering.

casafan classic royal 180

Klassieke plafondventilator in extra grote uitvoering...

(PDF productfile)

eco neo III 180

Plafondventilator, 180 cm, met afstandsbediening en energiezuinige motor in veel kleurcombinaties verkrijgbaar, kies zelf uw kleur behuizing en vleugelkleur (verlichting optioneel). Verbeterde motor, nu nog energiezuiniger. 

(PDF Productfile)

eco elements 180

Plafondventilator, 180 cm, met afstandsbediening en energiezuinige motor in veel kleurcombinaties verkrijgbaar (verlichting optioneel)

(PDF productfile)

Albatross

De Martec Albatross is een indrukwekkende plafondventilator voorzien van een stille DC motor en afstandsbediening, in twee diameters leverbaar en optioneel ook met LED verlichting verkrijgbaar

(PDF productfile)

eco genuino 180

Plafondventilator, 180 cm, met afstandsbediening en energiezuinige motor met houten vleugels, in twee motorkleuren en twee verschillende vleugelkleuren verkrijgbaar...

(PDF productfile)

(productvideo)

big smooth eco

Een zachte bries met een grote luchtverplaatsing, energiezuinig, groots, 220 cm, compleet met afstandsbediening...

(PDF productfile)

Faro Kauai

NIEUW

Grote sierlijke ventilator, 240 cm, met houten vleugels

(PDF datasheet)

Faro Century

Grote moderne ventilator, 165 cm, met energiezuinige DC motor en LED verlichting

(PDF datasheet)

Faro Cies

Grote moderne ventilator met energiezuinige fluisterstille DC motor en (optioneel) LED verlichting, diameter 210 cm

(PDF datasheet)

Faro Tilos

Prachtige grote plafondventilator, 169 cm, met een enorm bereik

(PDF datasheet)

Faro Andros

Prachtige grote plafondventilator, 215 cm, met een enorm bereik

(PDF productfile)

Faro Attos

Grote moderne ventilator met energiezuinige fluisterstille DC motor en LED verlichting, diameter 214 cm, geschikt voor ruimtes vanaf 28m²

(PDF productfile)

Faro Manhattan

Supergrote moderne ventilator met energiezuinige fluisterstille DC motor en LED verlichting, diameter 244 cm

(PDF productfile)

Faro Khios

NIEUW
Plafondventilator met verlichting, extra groot, voor ruimtes vanaf 28m2. Bediening met afstandsbediening (inbegrepen) instelbaar met 6 snelheden

(PDF datasheet)

Nordik HVLS Superblade

Nieuw

Nieuwe serie industriële ventilatoren. HVLS; high volume low speed. Ideaal voor koeling in de zomer en warmtecirculatie in de winter, met name in hoge ruimtes. 

(PDF productfile)

(Technische specs)