pepeo potkuri 132

pepeo
4260316670687
    Levertijd:5-7 dagen
Bestellen en betalen
  • Beschrijving
  • Specificaties

Klassieke plafondventilator...

De Potkuri plafondventilator toont kwaliteit en biedt ook een zeer solide interieur. De engine met ingebouwde kwaliteit werkt geruisloos en kan in drie snelheidsniveaus worden aangepast. Afhankelijk van het seizoen zorgen de vleugels voor het verwijderen van zomerse warmte of het leveren van winterverwarmingswarmte.
De seizoensgebonden omschakeling wordt verzorgd door een schuifschakelaar die aan de zijkant van de plafondventilator is bevestigd en op elk moment eenvoudig te bedienen is. Over het algemeen is de werking van de plafondventilator Potkuri zeer eenvoudig - de standaard is een trekschakelaar die de snelheid versnelt naar 80, 130 of 180 omwentelingen per minuut.
Als u hoge plafonds heeft of gewoon waarde hecht aan comfort, kunt u optioneel een afstandsbediening aanschaffen of een wandschakelaar ombouwen om de plafondventilator aan te passen. Met een diameter van 132 cm is de Potkuri ideaal voor ruimtes tot 25 m² M. Door de lage hoogte van de behuizing kan deze ook eenvoudig worden geïnstalleerd in nieuwe gebouwen of ruimtes met een verlaagd plafond. Het lage gewicht van slechts ongeveer 6,7 kg is vooral bij verlaagde plafonds voelbaar als een belangrijk voordeel.
Diameter: 132 cm
Gewicht: 7,0 kg
Aantal vleugels: 5
Vermogen: 26-58W
Hoogte: 27 cm.
Aantal draaisnelheden: 3
Tpm: 80- 130-180
Afstandsbediening: optioneel
Verlichting: nee
Gerelateerde Producten