pepeo vourdries142

pepeo
4260316670199
    Levertijd:5-7 dagen
Bestellen en betalen
  • Beschrijving
  • Specificaties

Messcherp vormgegeven plafondventilator...

De Vourdries overtuigen met een modern, zeer aerodynamisch ontwerp en een klassiek kleurenschema.Zilver past goed bij veel inrichtingsconcepten, dringt niet visueel in en ziet er altijd waardevol uit - de veelzijdigheid van de Vourdries-ventilator is overeenkomstig veelzijdig.
De plafondventilator kan ook eenvoudig worden geïnstalleerd op hellingen tot 38 °, waardoor bewoners van typische zolderswoningen een aanzienlijk gebruikstoename krijgen.
Met drie vleugels en een diameter van 142 cm behoort de plafondventilator Vourdries Silver sowieso toe aan de ventilatoren, die zonder tochtlucht genereren om de lucht in de kamer zeer efficiënt te laten circuleren.
Het resulterende motorgeluid is nauwelijks hoorbaar voor mensen dankzij de gebalanceerde motor, zodat de plafondventilator ook in rust- en slaapkamers kan worden gebruikt.
De werking van de Vourdries is ofwel via afstandsbediening of wandschakelaar en zijn niet opgenomen in dit artikel. De omschakeling van vooruit naar achteruit, die kan worden geselecteerd met een schuifschakelaar, is uiterst handig, waardoor een extra optische variant mogelijk is
Diameter: 142 cm
Gewicht: 8,4 kg
Aantal vleugels: 3
Vermogen: max. 57W
Hoogte: 31 cm.
Aantal draaisnelheden: 3
Tpm: 106-182-240
Afstandsbediening: ja
Verlichting: nee